Republika e Kosoves

Malishevë

Vazhdon realizimi i ndërtimit të ujësjellësit për fshatrat e Malishevës

2018/07/06 - 2:19

Malishevë, 6 korrik

Njëri ndër projektet aktuale më të mëdha dhe më me rëndësi në Komunën e Malishevës, është ndërtimi rrjetit të ujësjellësit të Senikut, i cili pritet të furnizoj 12 fshatra me ujë për pije. Për ecurinë e realizimit të këtij projekti, sot është mbajtur një takim i përbashkët i Komunës së Malishevës, njësisë Hidroregjionit Jugor në Malishevë, Zyrës Zvicerane në Kosovë, CDI-së dhe operatorit, me qëllim të vlerësimit të punimeve të kryera deri më tani dhe vazhdimi i realizimit të këtij projekti.

Sipas nënkryetarit të Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, i cili ishte prezent në këtë takim, pas diskutimit për ecurinë e deritanishme të realizimit të projektit, është bërë edhe një vizitë në terren, përkatësisht tek burimi i ujit në Senik.

Berisha, tha se në takim është diskutuar për vazhdimin e realizimit të projektit, sipas dinamikës së paraparë, ndërsa gjatë vizitës është vlerësuar se punimet e deritanishme janë kryer sipas planifikimit dhe se janë ndarë të kënaqur me cilësinë e punimeve të kryere.