Republika e Kosoves

Mamushë

Misioni & Vizioni

Mirë se erdhët në Komunën e Mamushës!

Ueb-faqja e Komunës së Mamushës  ofron mundësi të avancuara informimi për aktivitetet e komunës, projektet dhe burimet njerëzore.

Të nderuar qytetarë,
Komuna jonë në politikën prioritare të saj ka kërkesat Tuaja, sepse ne mëtojmë pareshtur që, së bashku me Ju, t’i implimentojmë praktikat më të përparuara dhe demokratike në proceset e vendimmarrjes.​

Kyçu

Regjistrohu

kalendari

Sondazhi

Sorry, there are no polls available at the moment.

sherbimet

Qasje ne dokumente zyrtare

Portali shteteror

Platforma e komunikimit online

Pagesat e tatimit ne prone

Licensa

Leje

Himni

Harta e qytetit

E-Rekrutim

E-Administrat

Broshura

Autorizime