Republika e Kosoves

Mamushë

018. Kontrata dhe oferta financiare-Furnizimi me veshmbathje për zjarrfikesit dhe punetoret e pastrimit publik

2020/06/19 - 3:31

Forma e aplikacionit: 018. Kontrata dhe oferta financiare-Furnizimi me veshmbathje për zjarrfikesit dhe punetoret e pastrimit publik