Republika e Kosoves

Mamushë

024. Kontrata dhe oferta financiare-Rilevimi i shtratit të lumit ”Toplluha” në segmentin Tërnje-Mamushë-Medvec

2020/09/14 - 3:19

Forma e aplikacionit: 024. Kontrata dhe oferta financiare-Rilevimi i shtratit të lumit ”Toplluha” në segmentin Tërnje-Mamushë-Medvec