Republika e Kosoves

Mamushë

kontrata dhe oferta financiare-HEQJA E MBETURINAVE NGA KONTEJNERET E VEGJEL TE VENDOSUR PERGJAT RRUGËVE NË MAMUSHË

2021/04/07 - 1:43

Forma e aplikacionit: kontrata dhe oferta financiare-HEQJA E MBETURINAVE NGA KONTEJNERET E VEGJEL TE VENDOSUR PERGJAT RRUGËVE NË MAMUSHË