Republika e Kosoves

Mamushë

Lajm i mire per nxenesit tone te dashur…

2020/12/23 - 11:10

Ne seancen e jashtezakonshme te Asamblese Komunale te dhjetorit eshte marre vendim qe per te gjithe nxenesit:
Parashkollor
Fillor dhe
Te mesem
Te jepet burs vetem nje here ne vlere prej 100 Euro, burs i cili do te jepet nga Komuna.
Eshte obligim i yni qe ti ofrojme ndihme dhe mbeshtetje per gati 1000 nxenes tone gjate kesaj situate pandemie.
Jemi te detyruar ti sherbejm per femijet te cilet jane ardhmeria jone.
Not: Se shpejti do t’ju informojm lidhur me aplikimet.