Republika e Kosoves

Mamushë

NJOFTIM-KQZ

2021/02/09 - 2:08

posterat për mënyrën e votimit me masat mbrojtëse nga COVID-19, dhe për mënyrën e votimit për votuesit të infektuar me COVID-19, në pesë gjuhë.
 Me respekt