Republika e Kosoves

Mamushë

Njoftim – për Mbledhjen e rregullt të Komiteti për Komunitete 06-2020

2020/07/23 - 8:25

Njoftim – për Mbledhjen e rregullt të Komiteti për Komunitete 06-2020

 

Mledhja e 06 ne vitin 2020  rregullt e Komiteti per Komunitete  do të mbahet me date 29.07.2020 me fillim nga ora 09:00 me kete rend dite:

REND DITES

  1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit te mbledhjes se kaluar;
  2. Shqyrtimi dhe miratimi I rendit te dites;
  3. Shqyrtimi dhe miratimi draft regullores se tatimit ne pronepe vitin 2021
  4. Shqyrtimi dhe miratimi i Draft Planit  komunal  per  menaxhimin e

Mbeturinave:

  1. Te ndryshme: