Republika e Kosoves

Mamushë

U Mbajt Mbledhja e parë ne viti 2020 rregullt e Kuvendit Komunes së Mamushës,

2020/01/31 - 9:28

U Mbajt Mbledhja e parë ne viti 2020 rregullt e Kuvendit Komunes së Mamushës, me date 29.01.2020 me fillim nga ora 10:00 me kete rend dite:

REND DITE

 

  1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit te mbledhjes se kaluar,
  2. Shqyrtimi dhe miratimi i rendit te dites
  3. Shqyrtimi dhe miratimi i Planit te punes se Kuvendit per vitin 2020
  4. Te ndryshe