Mirësevini në Mitrovicë


Faqja e Mitrovices do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Njoftimet

lista-tatim-ne-prone.jpg

 raportet-komunale.jpg
udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

Qasje në E-mail zyrtar

web-mail.jpg

Vendimet e KK-Mitrovicë

WEB---vendimet.png

Regulloret e KK-Mitrovicë

Regulloret.jpg

Shpallje dhe Njoftime KK-Mitrovicë

Shpallje-Njoftime.jpg

Shpallje dhe Njoftime - Drejtoria Prokurimit - Mitrovicë

Drejtoria-e-Porkurimit---llogo-(1).jpg


download-(2).jpg
Raporti i akcioni "Ndihmo edhe TI"


               Regjistrimi i Bujqësisë
 

Lajme

Në Mitrovicë u organizua aktiviteti kulturor “Mitrovica Lexon”
26 prill 2017
 unnamed-(3).jpg
Të mërkurën për  orë të tëra, Sheshi në qendër të Qytetit “Mehë Uka”, ka qenë i mbushur përplot me fëmijë, të rinj dhe qytetarë tjerë, që merrnin pjesë në aktivitetin e organizuar për herë të parë në këtë qytet “Mitrovica Lexon”, të organizuar nga Drejtoria Komunale e Arsimit dhe Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport më shumë...

Lule të freskta mbi shtatoren e Heroit komandant-Shemit
26 prill 2017
 
unnamed-(2).jpgKryetari i Komunë, Agim Bahtiri, me bashkëpunëtorët e tij, ka vendos lule të freskëta tek shtatorja e Heroit të Kosovës, Shemsi Ahmeti-komandant Shemi, në qendër të qytetit, afër Xhamisë së Zallit, me rastin e 18 vjetorit të rënies së tij heroike në Majdan të Shalës së Bajgorës
më shumë...

Komuna e Mitrovicës vazhdon aktivitetet për riatdhesimin e patriotit Rexhep Mitrovica
26 prill 2017
 
unnamed-(1).jpgKomuna e Mitrovicës vazhdon të jetë e angazhuar për kthimin e eshtrave në vendlindje të atdhetarit Rexhep Mitrovica, të cilët gjenden në varrezat e Stambollit
më shumë...

KPF mbajti mbledhje të jashtëzakonshme
26 prill 2017
 unnamed.jpg
 Me kërkesën e kryetarit të Komunës, Agim Bahtiri, kryesuesi Kuvendit të Komunës, Bislim Imeri, ka thirrë të enjten mbledhjen e jashtëzakonshme të Komitetit për Politikë dhe Financa (KPF) më shumë...

Bizneset që nuk respektojnë afatet e kontratës, rrezikojnë që tu shkëputen ato
24 prill 2017
 DSC_0386.JPG
Kryetari i Komunës, Agim Bahtiri, ka thirrur në një takim pronarët e kompanive që kanë përfituar troje për ndërtimin e objekteve për bizneset e tyre në Zonën e Lirë Ekonomike, në Frashër, për t’ua përkujtua obligimet që kontraktuese
 
më shumë...

Komunitetet rom, ashkali dhe egjiptian në Mitrovicë organizuan fushatën “Ta mbrojmë ambientin tani”
24 prill 2017
 DSC_0364.JPG
Për nderë të ditës së tokës, komunitetet rom, ashkali dhe egjiptian, së bashku me Këshillin Danez për Refugjatë (DRC), kanë organizuar ditën e dytë të fushatës “Ta mbrojmë ambientin tani” më shumë...

KKSB dënon incidentet e fundit dhe kërkon vazhdimin e punimeve për rivitalizimin e urës
24 prill 2017
 
DSC_0330.JPGDrejtuar nga kryetari i Komunës, Agim Bahtiri, e në prani të drejtorit për Mbrojtje dhe Shpëtim, Musa Dragaj, komandantit të stacionit jugor të policisë, Ahmet Gjosha, përfaqësuesve të FSK-së, institucioneve tjera dhe të komuniteteve e OJQ-ve, është mbajtur mbledhja e radhës e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB), në ët cilën është diskutuar për situatën aktuale të sigurisë në Komunë
më shumë...

Njoftim - Mbledhja e rregullt të Komitetit për Politikë dhe Financa Seanca 39 jashtëzakonshme
24 prill 2017
Llogo-komona.jpg
KUVENDI I KOMUNËS SË MITROVICËS SË JUGUT 
Komiteti për Politikë dhe Financa
Nr. 02/06-0032109/17 dt. 24.04.2017  
Mitrovicë
 
 
Në zbatim të nenit 44,  të Ligjit Nr. 03/L-040 Për vetëqeverisjen lokale; nenit 3, paragrafi 4, dhe nenit 7, të Udhëzimit Administrativ (MAPL) Nr. 02/2015 Për mbajtjen e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës; nenit 30, paragrafi 9, dhe nenit 32,  të Statutit të Komunës; nenit 3, nenit 7, paragrafi 3, dhe nenit 12, paragrafi 2, të Rregullores Nr. 12/2013 Për punën e Kuvendit; si dhe nenit 16, paragrafi 1, të Rregullores për punën e komiteteve të Kuvendit të Komunës; Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, me kërkesë të Kryetarit të Komunës Nr. 02-030/01-0029779/17, për të mërkurën më dt. 26.04.2017: 
 
 
T H Ë R R E T 
Mbledhjen e jashtëzakonshme të Komitetit për Politikë dhe Financa
(Seanca e 39)
 
më shumë...

Njoftim për tubimet publike të komisioni për zgjedhjen e kryetarëve dhe këshillave të fshatrave, vendbanimeve dhe lagjeve urbane
24 prill 2017
Llogo-komona.jpg
KUVENDI I KOMUNËS SË MITROVICËS SË JUGUT
Komisioni për zgjedhjen e kryetarëve dhe 
këshillave të fshatrave, vendbanimeve dhe lagjeve urbane 
Nr. 02-060/01-0018744/17-3 dt. 21.04.2017     
Mitrovicë
 
Në zbatim dispozitave të Rregullores Komunale Nr. 04/2011 Për organizimin dhe bashkëpunimin e Komunës me fshatrat, vendbanimet dhe lagjet urbane në Komunën e Mitrovicës dhe të Vendimit të Kuvendit të Komunës Nr. 02/06-8048/8 dt. 27.03.2014; Komisioni për zgjedhjen e këshillave të fshatrave, vendbanimeve dhe lagjeve urbane  në mbledhjen e mbajtur më dt. 20.04.2017 vendosi për vazhdoi me procesin e zgjedhjes së kryetarëve dhe këshillave te fshatrave dhe unanimisht vendosi që tubimet publike të zhvillohet në Lagjet dhe fshatrat si në vijim: 
 
më shumë...

Njoftim - Mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës - Seanca e 43
24 prill 2017
Llogo-komona.jpg
KUVENDI I KOMUNËS SË MITROVICËS SË JUGUT
Nr. 02-060/01-30729/17 dt. 19.04.2017
Mitrovicë
 
Në zbatim të nenit 43, paragrafi 1, dhe nenit 44, paragrafët: 1 dhe 2, të Ligjit Nr. 03/L-040 Për vetëqeverisje lokale; nenit 30, paragrafi 8, dhe nenit 33, paragrafi 6, të Statutit të Komunës së Mitrovicës; respektivisht nenit 3, paragrafët: 3, 7 dhe 8, të Rregullores Komunale për punën e Kuvendit të Komunës së Mitrovicës; Kryesuesi i Kuvendit të Komunës për të enjten më dt. 27.04.2017: 
 
T H Ë R R E T
Mbledhjen e rregullt të Kuvendit të Komunës
Seanca e 43
 
më shumë...

 

Njoftimin për marrjen online të faturës së Tatimit në pronë

faktuart-e-tatimit-ne-prone-online.jpg

Hyrja


Statuti i Komunës

ikona-statuti-i-komunes-se-Mitrovices.jpg
 
Plani i veprimit për Transparenc në Komunë
Plani-i-veprimit-per-transparenc-ne-komune.jpg

 Plani Lokal Antikorrupcion Gjendja Civile - Online

untitled.bmp
APLIKO ONLINE

Raportet e Auditimit
 

Buxheti i Komunës së Mitrovicës

Mitrovica-(1).jpg

Kanali Informativ në YouTube

youtube-logo-tv-(1).jpg


Faqja zyrtare në Facebook 

ikona-facebook.jpg

KomunaMItrovices Sa jeni të kënaqur me shërbimet komunale
 
1005
 
944
 
249

Bookmark this page to:Shto në Yahoo MyWeb Shto në Yahoo Bookmarks Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Promovimi i të drejtave gjuhësore në Kosovë


RAPORTO ANKESËN

Ndreqe-600x400.jpg

E-drejta-per-mbrojtjen-e-te-dhenave-personale.jpg