Mirësevini në Mitrovicë


Faqja e Mitrovices do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Njoftimet

lista-tatim-ne-prone.jpg

 raportet-komunale.jpg
udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

Qasje në E-mail zyrtar

web-mail.jpg

Vendimet e KK-Mitrovicë

WEB---vendimet.png

Regulloret e KK-Mitrovicë

Regulloret.jpg

Shpallje dhe Njoftime KK-Mitrovicë

Shpallje-Njoftime.jpg

Shpallje dhe Njoftime - Drejtoria Prokurimit - Mitrovicë

Drejtoria-e-Porkurimit---llogo-(1).jpg


download-(2).jpg
Raporti i akcioni "Ndihmo edhe TI"


               Regjistrimi i Bujqësisë
 

Lajme

Njoftim - Mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës - Seanca e 42
23 mars 2017
Llogo-komona.jpg
Nr. 02-060/01-0021602/17 dt. 21.03.2017KUVENDI I KOMUNËS SË MITROVICËS SË JUGUT
Mitrovicë
 
Në zbatim të nenit 43, paragrafi 1, dhe nenit 44, paragrafët: 1 dhe 2, të Ligjit Nr. 03/L-040 Për vetëqeverisje lokale; nenit 30, paragrafi 8, dhe nenit 33, paragrafi 6, të Statutit të Komunës së Mitrovicës; respektivisht nenit 3, paragrafët: 3, 7 dhe 8, të Rregullores Komunale për punën e Kuvendit të Komunës së Mitrovicës; Kryesuesi i Kuvendit të Komunës për të enjten më dt. 30.03.2017: 
 
T H Ë R R E T
Mbledhjen e rregullt të Kuvendit të Komunës
Seanca e 42
 
më shumë...

Kryetari Bahtiri priti investitorin gjerman Jens Reichenbach
22 mars 2017
 DSC_0069-(1).JPGKryetari i komunës, Agim Bahtiri, ka pritur Jens Reichenbach,  kryeshef   ekzekutiv të Kompanisë gjermane “IQ-to-Link GmbH”, që shoqërohej nga Rreze Duli, drejtuese e Agjensionit për Zhvillimin Rajonal Veri (AZHVR). Temë e bisedës ishte realizimi një projekti që do të mundësoj punësimin në faza të rreth 300 punëtorëve
 
më shumë...

Filluan përgatitjet për Ditën e të Pagjeturve
21 mars 2017
 DSC_0070.JPGNënkryetari  i Komunës, Faruk Mujka, ka pritur në një takim përfaqësuesin e organizatës së të pagjeturve “Zëri i prindërve”, Bajram Çerkini, me të cilin diskutuan për aktivitetet që do të organizohen me rastin Ditës së të pagjeturve-15 Prilli, në Komunën e Mitrovicës

 
më shumë...

Komuna ndanë mirënjohje për Organizatën “Islamic Relief Kosova”
21 mars 2017
 17430667_1697137060579095_348343809_o.jpg Drejtoria për Integrime Evropiane dhe Mirëqenie Sociale, i ka nda një mirënjohje Organizatës “Islamic Relief Kosova”, për kontributin e dhënë në mbështetjen e familjeve me kushte të rënda sociale të komunës së Mitrovicës
 
më shumë...

Institucionet komunale vazhdojnë të përkujdesen për shëndetin oral të fëmijëve
21 mars 2017
 DSC_0056.JPG Është në vazhdim e sipër faza e dytë e projektit shëndetësor për kontrollimin sistematik të  shëndetit oral të  nxënësve në shkollat e Komunës së Mitrovicës. Ekipi i Stomatologjisë të QKMF-së, aktualisht është duke i kontrolluar nxënësit e Shkollës së  Mesme të Ulët “Eqrem Çabej”.

më shumë...

Komuna është e interesuar të mbështet HANDIKOS-in
20 mars 2017
 unnamed-(1).jpgNënkryetari komunës, Faruk Mujka, ka biseduar me përfaqësuesit e HANDIKOS-it në Mitrovicë, Skender Demi dhe Afrim Peci, për gjendjen në këtë organizatë joqeveritare dhe mundësitë e mbështetjes nga  komuna për projektet që i realizon ajo  më shumë...

AKR e LV shqyrtojnë mundësinë e lidhje së koalicionit parazgjedhor në zgjedhjet e ardhshme lokale
19 mars 2017
 unnamed-(1).jpg Kryetari i komunës, Agim Bahtiri ka pritur deputetin e Kuvendit të Kosovës, ish liderin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, me të cilin ka biseduar për situatën e përgjithshme në Mitrovicë dhe për funksionimin e koalicionit AKR-LV që është lidhur para rreth tre muajsh për qeverisjen e komunës së Mitrovicës. Në takim ishte i pranishëm edhe nënkryetari i Komunës, Faruk Mujka, që njëherësh është edhe kryetar i Degës së LV në Mitrovicë
 
më shumë...

Qytetarët e Mitrovicës janë vetëdijesuar dukshëm për raportimin e rasteve të dhunës në familje
19 mars 2017
 unnamed-(1).jpg Organizuar nga zyrtarja  për barazi gjinore në komunën e Mitrovicës, Besa Veseli, është mbajtur në ambientet e ndërtesës së  komunës një tryezë e rrumbullakët me temën “Rezoluta 1325 -Gruaja, Paqja dhe Siguria e Këshillit të Sigurisë të OKB dhe Implementimi në Nivelin Qeveritar dhe Lokal”. më shumë...

Në Shipol u hapa një klasë parashkollore për fëmijë
17 mars 2017
 FOTO1-(1).jpg  
 
Janë 77 fëmijë të lokalitetit të Shipolit që do të kenë kushte shumë të mira për ndjekjen e mësimeve përgatitore (parashkollore), pasi që në Shkollën e atyshme të Mesme të Ulët “Fazli Grejqevci është përuruar këndi për klasën përgatitore, falë një donacioni të ndarë nga OSBE-ja. Morën pjesë  nënkryetari i komunës, Faruk Mujka, me drejtorët komunal Musa Dragaj e Skender Avdiu, përfaqësues të OSBE-së, të Policisë së Kosovës, të Bashkësisë Islame, të Bashkësisë Lokale  dhe mysafirë tjerë të shumtë
 
më shumë...

Kryetari Bahtiri bisedoi me një grup prej rreth 100 studentësh të Fakultetit të Arkitekturës
17 mars 2017
 unnamed-(3).jpg Rreth 100 studentë të Fakultetit të Arkitekturës kanë qëndruar në Mitrovicë, me ç’rast kanë vizituar Qendrën Sportive Multifunksionale “Omnisport”, afër ndërtesës së Komunës dhe fabrikën e kërpudhave në Gushavc të Mitrovicës më shumë...

 

Njoftimin për marrjen online të faturës së Tatimit në pronë

faktuart-e-tatimit-ne-prone-online.jpg

Hyrja


Statuti i Komunës

ikona-statuti-i-komunes-se-Mitrovices.jpg
 
Plani i veprimit për Transparenc në Komunë
Plani-i-veprimit-per-transparenc-ne-komune.jpg

 Plani Lokal Antikorrupcion Gjendja Civile - Online

untitled.bmp
APLIKO ONLINE

Raportet e Auditimit
 

Buxheti i Komunës së Mitrovicës

Mitrovica-(1).jpg

Kanali Informativ në YouTube

youtube-logo-tv-(1).jpg


Faqja zyrtare në Facebook 

ikona-facebook.jpg

KomunaMItrovices Sa jeni të kënaqur me shërbimet komunale
 
996
 
938
 
247

Bookmark this page to:Shto në Yahoo MyWeb Shto në Yahoo Bookmarks Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Promovimi i të drejtave gjuhësore në Kosovë


RAPORTO ANKESËN

Ndreqe-600x400.jpg

E-drejta-per-mbrojtjen-e-te-dhenave-personale.jpg