Në Mitrovicë sivjet do të mbillen rreth 70 hektarë me misër | 2017-04-28

 DSC_0691.JPGKomuna e Mitrovicës, përmes Drejtorisë për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, ka shpërndarë 140 thasë me farë misri dhe 14.000 kg plehë artificial.
Numri i përgjithshëm përfitues janë 111 përfitues .Sipërfaqëja e përgjithshme që do të mbjellet në Komunën e Mitrovicës , pritet të jetë 70 hektarë.
 

Në Qendrën e Kulturës “Rexhep Mitrovica”, u hap “Panairi i Shkencës dhe Kulturës 2017” | 2017-04-27

  unnamed-(6).jpg
Të enjten në qendrën e Kulturës së Mitrovicës “Rexhep Mitrovica”, Gjimnazi “Frang Bardhi”  ka organizuar “Panairin e Shkencës dhe Kulturës-Mitrovica 2017”,  të njëmbëdhjetin me radhë.
 

Gjeneral Rrahman Ramës, Komandnat i FSK-së e sportistit Enver Idrizi ju jepet Titulli “Qytetar Nderi i Mitrovicës” | 2017-04-27

 unnamed-(9).jpg
 Në mbledhjen e 43-të me radhë, të rregullt, të Kuvendit të Komunës, që është mbajtur nën drejtimin e kryesuesit Bislim Imeri, në të cilën ishin të  pranishëm edhe nënkryetarët Faruk Mujka dhe  Eroll Zekeria, si  dhe drejtorët e drejtorive komunale, këshilltarët kanë miratuar propozimin e kryetarit të komunës, Agim Bahtiri, që Komandantit të Forcës së Sigurisë të Kosovës,  Gjeneral Rrahman Ramës dhe sportistit të njohur shqiptar, Enver Idrizi, tu jepet Titulli “Qytetar Nderi” i Mitrovicës. Ceremonia e dhënies së titllit të lartpërmendur do të  bëhet në një mbledhje tjetër solemne të KK.
 

Në Mitrovicë u organizua aktiviteti kulturor “Mitrovica Lexon” | 2017-04-26

 unnamed-(3).jpg
Të mërkurën për  orë të tëra, Sheshi në qendër të Qytetit “Mehë Uka”, ka qenë i mbushur përplot me fëmijë, të rinj dhe qytetarë tjerë, që merrnin pjesë në aktivitetin e organizuar për herë të parë në këtë qytet “Mitrovica Lexon”, të organizuar nga Drejtoria Komunale e Arsimit dhe Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport
 

Lule të freskta mbi shtatoren e Heroit komandant-Shemit | 2017-04-26

 
unnamed-(2).jpgKryetari i Komunë, Agim Bahtiri, me bashkëpunëtorët e tij, ka vendos lule të freskëta tek shtatorja e Heroit të Kosovës, Shemsi Ahmeti-komandant Shemi, në qendër të qytetit, afër Xhamisë së Zallit, me rastin e 18 vjetorit të rënies së tij heroike në Majdan të Shalës së Bajgorës
 

Komuna e Mitrovicës vazhdon aktivitetet për riatdhesimin e patriotit Rexhep Mitrovica | 2017-04-26

 
unnamed-(1).jpgKomuna e Mitrovicës vazhdon të jetë e angazhuar për kthimin e eshtrave në vendlindje të atdhetarit Rexhep Mitrovica, të cilët gjenden në varrezat e Stambollit
 

KPF mbajti mbledhje të jashtëzakonshme | 2017-04-26

 unnamed.jpg
 Me kërkesën e kryetarit të Komunës, Agim Bahtiri, kryesuesi Kuvendit të Komunës, Bislim Imeri, ka thirrë të enjten mbledhjen e jashtëzakonshme të Komitetit për Politikë dhe Financa (KPF)
 

Bizneset që nuk respektojnë afatet e kontratës, rrezikojnë që tu shkëputen ato | 2017-04-24

 DSC_0386.JPG
Kryetari i Komunës, Agim Bahtiri, ka thirrur në një takim pronarët e kompanive që kanë përfituar troje për ndërtimin e objekteve për bizneset e tyre në Zonën e Lirë Ekonomike, në Frashër, për t’ua përkujtua obligimet që kontraktuese
 
 

Komunitetet rom, ashkali dhe egjiptian në Mitrovicë organizuan fushatën “Ta mbrojmë ambientin tani” | 2017-04-24

 DSC_0364.JPG
Për nderë të ditës së tokës, komunitetet rom, ashkali dhe egjiptian, së bashku me Këshillin Danez për Refugjatë (DRC), kanë organizuar ditën e dytë të fushatës “Ta mbrojmë ambientin tani”
 

KKSB dënon incidentet e fundit dhe kërkon vazhdimin e punimeve për rivitalizimin e urës | 2017-04-24

 
DSC_0330.JPGDrejtuar nga kryetari i Komunës, Agim Bahtiri, e në prani të drejtorit për Mbrojtje dhe Shpëtim, Musa Dragaj, komandantit të stacionit jugor të policisë, Ahmet Gjosha, përfaqësuesve të FSK-së, institucioneve tjera dhe të komuniteteve e OJQ-ve, është mbajtur mbledhja e radhës e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB), në ët cilën është diskutuar për situatën aktuale të sigurisë në Komunë
 

Njoftim - Mbledhja e rregullt të Komitetit për Politikë dhe Financa Seanca 39 jashtëzakonshme | 2017-04-24

Llogo-komona.jpg
KUVENDI I KOMUNËS SË MITROVICËS SË JUGUT 
Komiteti për Politikë dhe Financa
Nr. 02/06-0032109/17 dt. 24.04.2017  
Mitrovicë
 
 
Në zbatim të nenit 44,  të Ligjit Nr. 03/L-040 Për vetëqeverisjen lokale; nenit 3, paragrafi 4, dhe nenit 7, të Udhëzimit Administrativ (MAPL) Nr. 02/2015 Për mbajtjen e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës; nenit 30, paragrafi 9, dhe nenit 32,  të Statutit të Komunës; nenit 3, nenit 7, paragrafi 3, dhe nenit 12, paragrafi 2, të Rregullores Nr. 12/2013 Për punën e Kuvendit; si dhe nenit 16, paragrafi 1, të Rregullores për punën e komiteteve të Kuvendit të Komunës; Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, me kërkesë të Kryetarit të Komunës Nr. 02-030/01-0029779/17, për të mërkurën më dt. 26.04.2017: 
 
 
T H Ë R R E T 
Mbledhjen e jashtëzakonshme të Komitetit për Politikë dhe Financa
(Seanca e 39)
 
 

Njoftim për tubimet publike të komisioni për zgjedhjen e kryetarëve dhe këshillave të fshatrave, vendbanimeve dhe lagjeve urbane | 2017-04-24

Llogo-komona.jpg
KUVENDI I KOMUNËS SË MITROVICËS SË JUGUT
Komisioni për zgjedhjen e kryetarëve dhe 
këshillave të fshatrave, vendbanimeve dhe lagjeve urbane 
Nr. 02-060/01-0018744/17-3 dt. 21.04.2017     
Mitrovicë
 
Në zbatim dispozitave të Rregullores Komunale Nr. 04/2011 Për organizimin dhe bashkëpunimin e Komunës me fshatrat, vendbanimet dhe lagjet urbane në Komunën e Mitrovicës dhe të Vendimit të Kuvendit të Komunës Nr. 02/06-8048/8 dt. 27.03.2014; Komisioni për zgjedhjen e këshillave të fshatrave, vendbanimeve dhe lagjeve urbane  në mbledhjen e mbajtur më dt. 20.04.2017 vendosi për vazhdoi me procesin e zgjedhjes së kryetarëve dhe këshillave te fshatrave dhe unanimisht vendosi që tubimet publike të zhvillohet në Lagjet dhe fshatrat si në vijim: 
 
 

Njoftim - Mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës - Seanca e 43 | 2017-04-24

Llogo-komona.jpg
KUVENDI I KOMUNËS SË MITROVICËS SË JUGUT
Nr. 02-060/01-30729/17 dt. 19.04.2017
Mitrovicë
 
Në zbatim të nenit 43, paragrafi 1, dhe nenit 44, paragrafët: 1 dhe 2, të Ligjit Nr. 03/L-040 Për vetëqeverisje lokale; nenit 30, paragrafi 8, dhe nenit 33, paragrafi 6, të Statutit të Komunës së Mitrovicës; respektivisht nenit 3, paragrafët: 3, 7 dhe 8, të Rregullores Komunale për punën e Kuvendit të Komunës së Mitrovicës; Kryesuesi i Kuvendit të Komunës për të enjten më dt. 27.04.2017: 
 
T H Ë R R E T
Mbledhjen e rregullt të Kuvendit të Komunës
Seanca e 43
 
 

Zyrtarë të komunës së Inegëlit nga Turqia vizituan Mitrovicën | 2017-04-21

 unnamed-(29).jpg
Kryetari i komunës, Agim Bahtiri dhe nënkryetari i komunës për komunitete Eroll Zekeria, kanë pritur një delegacion nga qytetit Inegël i Turqisë, me në krye Mustafa Shenturk, sekretar i përgjithshëm i Odës Ekonomike dhe Industrisë së Inegëlit, si dhe përfaqësues për marrëdhënie të jashtëm i kësaj komune, me bashkëpunëtorët e tij.
 

UNDP mbështet Mitrovicën me plane kundër korrupsionit | 2017-04-20

 17990509_10208636630059799_8320203836022523193_o.jpg
Kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka pritur  të enjten këshilltarin e lart të  UNDP-së,  Mato Maer dhe Arben  Isufin, monitorues në projektin SAEK në kuadër të UNDP-së.
 
 
 
 
Duke paraqitur rezultatet 1-15 (of 3739)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

RSS

Sign in