Lajmet   NJOFTIM

NJOFTIM - 10 korrik 2017

llogo.jpg Njoftojm qytetarët e Mitrovicës , dhe grupet e interesit se takimi i  me strukturat e gjinisë femrore lidhur me projekt buxhetin komunal  per vitin 2018 , do të mbahet të marten , me datë  11 .07.2017 duke filluar nga ora 14:00, në sallën e Kuvendit të Komunës , e jo më 12.07.2017 siq ishte njoftuar më parë .
 Gjatë këti takimi do të diskutohet për projektet kapitale dhe subvecioneve për planifikim të buxhetit për vitin 2018.

RSS

Sign in