Welcome to MitrovicaFaqja e Mitrovices do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 


Qasje në E-mail zyrtar

Komuna e Mitrovicës - LEGALIZO NDËRTIMIN, Shfrytëzo rastin!