Mirësevini në Mitrovicë


Faqja e Mitrovices do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Njoftimet

lista-tatim-ne-prone.jpg

 raportet-komunale.jpg
udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

Qasje në E-mail zyrtar

web-mail.jpg

Vendimet e KK-Mitrovicë

WEB---vendimet.png

Regulloret e KK-Mitrovicë

Regulloret.jpg

Shpallje dhe Njoftime KK-Mitrovicë

Shpallje-Njoftime.jpg

Shpallje dhe Njoftime - Drejtoria Prokurimit - Mitrovicë

Drejtoria-e-Porkurimit---llogo-(1).jpg


download-(2).jpg
Raporti i akcioni "Ndihmo edhe TI"


               Regjistrimi i Bujqësisë
 

Lajme

Mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës, Seanca e 3-të
17 janar 2018
 18010478_271576816627723_7576897111495356264_n.jpgRepublika e Kosovës
Republika Kosova – Republic of Kosovo
 
Komuna e Mitrovicës së Jugut
Opština Juzna Mitrovica – Municipality of Mitrovica South
 
KUVENDI I KOMUNËS SË MITROVICËS SË JUGUT
Nr. 02-060/01-0003305/18 dt. 15.01.2018 
Mitrovicë
 
Në zbatim të nenit 43, paragrafi 1, dhe nenit 44, paragrafët: 1 dhe 2, të Ligjit Nr. 03/L-040 Për vetëqeverisje lokale; nenit 30, paragrafi 8, dhe nenit 33, paragrafi 6, të Statutit të Komunës së Mitrovicës; respektivisht nenit 3, paragrafët: 3, 7 dhe 8, të Rregullores Komunale për punën e Kuvendit të Komunës së Mitrovicës; Kryesuesi i Kuvendit të Komunës për të enjten më dt. 25.01.2018:
 
T H Ë R R E T
Mbledhjen e rregullt të Kuvendit të Komunës
Seanca e 3
 
Mbledhja do të ketë këtë:
 
REND DITE:
1. Betimi i anëtarëve të rinj të Kuvendit të Komunës 
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara
3. Draft-rregullorja për tatimin në pronë për vitin 2018
4. Propozim-vendim për formimin e Komitetit për Politikë dhe Financa
5. Propozim-vendim për formimin e Komitetit për Komunitete
6. Propozim-vendim për formimin e Komisionit Komunal të aksionarëve të NP “Tregu” 
7. Propozim-vendim për formimin e Komisionit Komunal të aksionarëve të KRM “Uniteti”
8. Propozim-vendim për formimin e Komisionit Komunal të aksionarëve të NP “Stacioni i Autobusëve”
9. Propozim-vendim për formimin e Komisionit Komunal të aksionarëve të NP "Qendra Multifunksionale"
10. Propozim-vendim për themelimin e Komisionit Vlerësues për dhënien në shfrytëzim të pronës së paluajtshme të Komunës
11. Propozim-vendim për themelimin e Komisionit të Ankesave për shqyrtimin e ankesave të palëve në procedurën e dhënies së pronës së paluajtshme në shfrytëzim
12. Propozim-vendim për caktimin e orarit të mbajtjes së mbledhjeve
13. Propozim-vendim për caktimin e pagave dhe kompensimeve për anëtarët e Kuvendit të Komunës, komiteteve dhe komisioneve të Kuvendit 
14. Propozim-vendim për shpalljen e konkursit për bursa për studentë
 
Mbledhja do të mbahet në Sallën e Kuvendit të Komunës duke filluar nga ora 11:00.
 
Mitrovicë Kryesuesi i Kuvendit 
______Jeton UJKANI_
më shumë...

Nënkryetari Mujka bisedoi me drejtues të Kolegjit Heimerer
17 janar 2018
26733643_381755432276527_2190152759757642374_n.jpgNënkryetari i Komunës së Mitrovicës, Faruk Mujka dhe drejtori i Urbanizmit, Sami Zeka, pritën në takim drejtorin ekzekutiv të Kolegjit Heimerer, Petrit Beqiri. më shumë...

Drejtori Sadiku takoi përfaqësuesen nga Caritas Kosova, Besa Hasani
17 janar 2018
26850028_382067498911987_6429659899277217818_o.jpgDrejtori i Bujqësisë, Ekrem Sadiku, ka takuar përfaqësuesen nga Caritas Kosova, Besa Hasani, me të cilën ka biseduar për mundësinë e bashkëpunimit të mëtutjeshëm në mes të Caritas-it dhe komunës sonë. më shumë...

Drejtoria e Arsimit organizon takim pune me drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme të Komunës së Mitrovicës
16 janar 2018
26856315_10210559906860517_365634425_n.jpgDrejtori për Arsim nga Komuna e Mitrovicës, z. Iset Beka, sot ka mbajt një takim pune me të gjithë drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme të komunës sonë ku janë trajtua çështje të ndryshme që kanë të bëjnë me funksionimin e sistemit arsimore, ndërkaq temë e takimit ishte përgatitjet për fillimin e gjysëmvjetorit të dytë shkollorë. më shumë...

Ron Broja sportisti i vitit 2017 në Mitrovicë
16 janar 2018
26757947_380986369020100_8842555191758755680_o.jpgNë ambientet e restorantit “Vila Lux”, Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport (DKRS), ka mbajtur ceremoninë e shpalljes së klubeve sportive dhe sportistit më të mirë për vitin 2017. më shumë...

N J O F T I M
16 janar 2018
Të mërkurën, më 17.01.2018, Drejtoria e Arsimit do të bëj promovimin e Monografisë kushtuar Shkollës së Mesme Ekonomike “Hasan Prishtina”, përgatitur nga autori Fazli Hajrizi.
 
Promovimi do të bëhet në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës, duke filluar në ora 12:30.
 
Jeni të mirëpritur.  më shumë...

U mbajt mbledhja e rregullt e Bordit të Drejtorëve
16 janar 2018
26230050_381368295648574_5724786816246603848_n.jpgNën udhëheqjen e kryetarit Agim Bahtiri, dhe në prani të nënkryetarit të komunës, Faruk Mujka, u realizua mbledhja e radhës e bordit të drejtorëve ku u diskutuan këto pika të rendit të ditës: Raporti Financiar Janar - Shtator 2017, Miratimi i Planit për Zhvillimin e Arsimit të Komunës së Mitrovicës 2018-2022, Sigurimi i objekteve në kuadër të DKRS-së, Shqyrtimi i mundësisë për zhvendosjen e zyrave dhe personelit të DKRS-së nga objekti aktual në hapësirat e qendrës multi-funksionale OMNI-Sport , Sigurimi fizikë i objektit të ish Qendrës për Punë Sociale në Fidanishte dhe objektivat e Drejtorisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural 2018.  më shumë...

Kryetari Bahtiri takoi komandantin e stacionit policor në jug
11 janar 2018
26230325_379729572479113_3266562409105071411_n.jpgKryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka zhvilluar një takim me komandantin e stacionit jugor të policisë, Ahmet Xhosha, i cili ka përgëzuar Bahtirin për zgjedhjen e tij si kryetar komune në zgjedhjet e fundit lokale. më shumë...

Nënkryetari Mujka priti kolonelin e KFOR-it Hans Jorg Fischer
10 janar 2018
26173054_377448552707215_4549472354675134411_o.jpgNënkryetari i Komunës së Mitrovicës, Faruk Mujka, sot është takuar me komandantin e Detashmentit të Përbashkët Rajonal-Veri, kolonel Hans Jorg Fischer, ku ishte i pranishëm edhe komandanti i stacionit jugor të policisë, kapiteni Ahmet Xhosha. më shumë...

Mbahet mbledhja e rregullt e Bordit të Drejtorëve
10 janar 2018
26220649_378913762560694_8805522113354461291_o.jpgDrejtuar nga nënkryetari i Komunës së Mitrovicës, Faruk Mujka, sot është mbajtur mbledhja e radhës e Bordit të Drejtorëve, në të cilën ishin të pranishëm të gjithë drejtorët e drejtorive të administratës komunale. më shumë...

 

Njoftimin për marrjen online të faturës së Tatimit në pronë

faktuart-e-tatimit-ne-prone-online.jpg

Hyrja


Statuti i Komunës

ikona-statuti-i-komunes-se-Mitrovices.jpg
 
Plani i veprimit për Transparenc në Komunë
Plani-i-veprimit-per-transparenc-ne-komune.jpg

 Plani Lokal Antikorrupcion Gjendja Civile - Online

untitled.bmp
APLIKO ONLINE

Raportet e Auditimit
 

Buxheti i Komunës së Mitrovicës

Mitrovica-(1).jpg

Kanali Informativ në YouTube

youtube-logo-tv-(1).jpg


Faqja zyrtare në Facebook 

ikona-facebook.jpg

KomunaMItrovices Sa jeni të kënaqur me shërbimet komunale
 
1039
 
977
 
254

Bookmark this page to:Shto në Yahoo MyWeb Shto në Yahoo Bookmarks Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Promovimi i të drejtave gjuhësore në Kosovë


RAPORTO ANKESËN

Ndreqe-600x400.jpg

E-drejta-per-mbrojtjen-e-te-dhenave-personale.jpg