Republika e Kosoves

Mitrovicë e Jugut

Konkurs për regjistrimin e nxënësve në klasën e 10-të në Gjimnaz dhe IAAP për vitin shkollor 2024/25 (Afati i Qershorit)

2024/07/09 - 10:22

Forma e aplikacionit: Konkurs për regjistrimin e nxënësve në klasën e 10-të në Gjimnaz dhe IAAP për vitin shkollor 2024/25 (Afati i Qershorit)