" /> --> Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare – Mitrovicë e Jugut
Republika e Kosoves

Mitrovicë e Jugut

Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare

Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare në Komunën e Mitrovicës janë : 

(klikoni mbi njërën prej QKMF-ve dhe do ju shafqen të dhënat për atë qendër)

Orari për muajin Dhjetor 2019 – QKMF