Republika e Kosoves

Mitrovicë e JugutTenderi Data e fillimit Data e mbarimit Veprimet
Furnizimi dhe montimi i Ringut me masa standarde në Palestren e Sporteve Minatori -Mitrovicë
642-23-13167-1-2-1
24-11-2023 04-12-2023 Detajet