Republika e Kosoves

Mitrovicë e Jugut

Marrëveshje bashkëfinancimi në mes të Komunës së Mitrovicës dhe Shoqatës Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”

2019/02/12 - 4:11

Forma e aplikacionit: Marrëveshje bashkëfinancimi në mes të Komunës së Mitrovicës dhe Shoqatës Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”