Republika e Kosoves

Mitrovicë e Jugut

Mbahen zgjedhjet e këshillave lokale në fshatrat Vërrnicë, Pirq dhe Vidimriq

2023/05/26 - 9:47

Komisioni për zgjedhjen e këshillave lokale po vazhdon me procesin e zgjedhjes së kryetarit dhe anëtarëve të këshillave të fshatrave.

Kryetar i këshillit të fshatrave Vërrnicë dhe Pirq u zgjodh Ramadan Rexhepi, ndërsa për fshatin Vidimriq u zgjodh Zymer Behrami.

Në fshatin Vërrnicë dhe Pirq u zgjodhën gjithsej 5 anëtarë, kurse në Vidimriq 7 anëtarë.

Në këtë proces të zgjedhjeve morën pjesë nënkryetari i komunës, z.Arian Tahiri dhe anëtarët e komisionit për zgjedhjen e këshillave lokal, z.Jeton Ujkani, znj.Majlinda Kurti dhe znj.Valbona Sadiku.

Nënkryetari z.Tahiri, tha se ndihet i lumtur që fryma demokratike po përcjell procesin në të gjitha fshatrat.