Republika e Kosoves

Mitrovicë e Veriut

Misioni & Vizioni

Komuna  e Mitrovicës Veriore është institucion në shërbim të qytetit dhe qytetarëve, me shërbime efikase dhe qasje transparente, llogaridhënëse në shërbim të zhvillimit të qëndrueshëm, rritjes së mirëqenies dhe avancimit shoqëror.

 

Institucion reprezentativ me perspektivë të zhvillimit socio-ekonomik dhe mundësi të barabarta për të gjithë.

Kyçu

Regjistrohu

kalendari

sherbimet

Qasja ne dokumente zyrtare

Portali Shtetëror

platforma e rrjetit social – FACEBOOK

Pagesat e tatimit ne prone

UDHËZUES PËR TË DREJTAT E PËRDORIMIT TË GJUHËVE ZYRTARE

HAPAT PËR REGJISTRIMIN E PRONËS

KALENDARI I FESTAVE ZYRTARE

PAGESAT E TATIMIT NE PRONË

GAZETA ZYRTARE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Himni

RAPORTO ANKESËN PËR SHËRBIME KOMUNALE

Harta e qytetit

Portali i konkurseve per punesimi

Dokumente të rëndesishme

Platforma konsultime me publikun

INSTITUTI GAP