Republika e Kosoves

Novobërdë


2022/05/18 - 9:32

Antarët e Komitetit për Politik dhe Financa:

 1. Mirjana Simijonovic
 2. Dragana Dimic
 3. Pranvera Kastrati Gashi
 4. Negovan Jovanovic
 5. Abdyl Gashi
  Antarët e Komitetit për Komunitete:
 1. Shqipe Mustafa
 2. Dobrivoje Djordjevic
 3. Edison Jashari
 4. Igor Vasic
 5. Vlora Vllasaliu
 6. Violeta Milosevic
 7. Selatin Nuhiu