Republika e Kosoves

Novobërdë


ESHTE MBAJTUR MBLEDHJA E PAR E RREGULLT E KUVENDIT KOMUNAL

2021/12/14 - 3:52

Sot me fillim nga ora 11 është mbajtur seanca e parë e rregullt e Kuvendit të Komunës së Novobërdës, në të cilën kanë marrë pjesë kryetari i komunës, Sasha Millosheviq, nënkryetari Svetisllav Ivanoviq, përfaqësues të OSBE-së, si dhe qytetarë të shumtë.

Në seancën e parë të rregullt të Komunës së Novobërdës, kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Novobërdës, nënkryetari i Kuvendit, nënkryetari për komunitete, si dhe Komisionet e përhershme të Kuvendit, Komisioni për Politikë dhe Financa dhe Komiteti per komunitete, jane ne baz te udhëzimeve dhe Statuti i Komunës së Novobërdës,

Kryesuese  e Kuvendit Komunal të Novobërdës

Mirjana Simijonović

Zevends Kryesues  i Kuvendit Komunal të Novobërdës

Nënkryetari i Komunës për Komunitete

Komisioni 5 anëtarësh për Politikat dhe Financat do të përbëhet nga:

  1. Mirjana Simijonović – automatikisht si Kryesuese  e  Kuvendit
  2. Violeta Milošević  nga srbska lista
  3. Dragana Dimić nga srbska lista
  4. Vljora Vlasaliu nga  LDK
  5. Avdulj Gaši  nga VV

Po ashtu me akte të vlefshme ligjore është formuar Komisioni për Komunitete i cili ka 4 anëtarë nga radhët e këshilltarëve dhe 3 qytetarë:

  1. Negovan Jovanović   – nga srbska lista
  2. Dobrivoje Đorđević – nga srbska lista
  3. Dževat mehmeti  – LDK
  4. Seljatin Nuhiju – PDK

Nuk kishte diskutues të interesuar nën këtë pikë.