Republika e Kosoves

Novobërdë

I ËSHTË DJEGUR STALLA FAMILJES PAVIC NË FSHATIN BOSTAN

2019/01/09 - 3:14

Stalla në pronësi të  Bojan  Paviqit  nga  fshati Bostan  komuna  e Novobërdës , i është  djegur të  dielën    stalla për  shkaqe  të panjohura  deri më tani.

Në  lokalizimin  e  zjarrit  kane  reaguar banorët e fshatit Bostan  së bashku më  njësinë e zjarrfikëseve  të Novobërdës dhe  kështu  është parandaluar   dëmi i madh  material.

Në   zjarr   familjes Paviq  i është përfshirë/djegur objekti   në  të  cilën  kishte një  sasi  të madhe  të sanës.

Kryetari i Novobërdës z.Ivanoviq me bashkëpunëtorë  ka  vizituar  vendin  e  fatkeqësisë dhe  me  këtë  rast  ka biseduar  me pronarin e stallës  dhe  i ka  premtuar ndihmë  familjes  që  sa më lehtë  ta kalojnë  situatën momentale.