Republika e Kosoves

Novobërdë


Kryetari i komunës së Novobërdës, Sasha Millosheviq, ka dërguar urime për bashkëqytetarët e tij, të cilët këtë fundjavë po festojnë Pashkët

2022/04/22 - 11:21

“Në emër të komunës së Novobërdës dhe në emrin tim personal, ju shpreh urimet më të ngrohta qytetarëve që kremtojnë festën e ringjalljes së Krishtit sipas kalendarit julian.
Uroj që festat e ardhshme t’i festoni me gëzim me të dashurit tuaj në paqe dhe begati.
Pashka simbolizon besimin në jetën e përjetshme dhe ripërtëritjen e saj, le të jetë një nxitje për paqen dhe dashurinë mes njerëzve.

Gezuar Pashket! Gezuar Pashket!”

KRYETARI I KOMUNËS SË NOVOBËRDËS

SAŠA MILOSEVIQ