Republika e Kosoves

Novobërdë


Kryetari i Komunës së Novobërdës, Sasha Millosheviq, ka uruar qytetarët e besimit Islam me rastin e festës së madhe të Fitër Bajramit

2022/05/01 - 11:32

Kryetari i Komunës së Novobërdës, Sasha Millosheviq, ka uruar qytetarët e besimit Islam me rastin e festës së madhe të Fitër Bajramit. Aty thuhet: – Unë dua që vlerat universale, të pavdekshme të kësaj feste të jenë një udhërrëfyes gëzimi, afrimi dhe respekti reciprok.

Bekimet e festës  të  mbushin shtëpitë tuaja, të ju sjellin të gjithëve mirësi, paqe e begati. Mbi të gjitha ju uroj shëndet dhe festën ta festoni në paqe e gëzim.

Qoftë i bekuar dhe urime Bajrami! Kryetari Sasha Millosheviq