Republika e Kosoves

Novobërdë

NJOFTIM

2021/02/15 - 1:15

 

Bazuar në pëlqimin e MBPZHR-së nga Protokolli Nr. 3743/3 i datës 15.12.2017 për krijimin e një vendi të përbashkët gjahu “Kaljaja” në Komunën e Novobërdës zonë e gjuetisë prej 23780 ha ku mund të kryhet aktiviteti i gjuetisë.

 

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural të Komunës së Novobërdës informon të gjithë palët e interesuara se hapja e Ofertës për menaxhimin e një vendi të përbashkët gjuetie të quajtur “Vendë Gjuetije KALJAJA” i cili ndodhet në komunën e Novobërdës me një sipërfaqe totale prej 16,000 hektarë.

 

Afati do të shtyhet për 18 Shkurt 2021 në 10:00  dhe do të zhvillohet në Sallën e Bordit të Komunës së Novobërdës.