Republika e Kosoves

Novobërdë

Njoftim

2019/10/24 - 9:27

Sod me datën 24.10.2019, në orët e mëngjezit pranuam lajmin se Kolegu/Përkthyesi i Kuvendit Komunal Novobërdë, në orët e herëshme pas një smundje të shkurtër ka ndrru jet Afrim Qazim Aliu, në moshën 52 vjeqare.

Për ne është një humbje e madhe, ngase kemi humbur një koleg dhe mik të sinqert.

Njëherit i shprehim ngushllime të përzemërta familjës Aliu nga Livoci i Poshtëm.