Republika e Kosoves

Novobërdë

Urim për rastin e festës fetare të Kurban Bajramit

2020/07/30 - 12:25

Të gjithë qytetarëve të besimit islam në komunën e Novobërdës, u dërgoj urimet më të sinqerta me rastin e festës fetare të Kurban Bajramit. Ju uroj ta kaloni festën, e cila sjell paqe, gëzim, unitet dhe mirëkuptim, me gëzim dhe lumturi me familjet tuaja dhe njerëzit e dashur, duke u kujdesur për shëndetin tuaj dhe njerëzve të tjerë.​