Republika e Kosoves

Novobërdë

Urime fillimi I Muajit të shenjët të Ramazanit për të gjithe besimtarët muslima.

2020/04/24 - 12:21

Me rastin e fillimit të Ramazanit Krzetari I Komunës së Novobërdës, y.Svetislav Ivanovic, ju drejton urime besimgtarve të komunitetit islam ku thuhet:

Në emër të komunës së Novobërdës dhe emrin timče personal, të gjithče besimtarve të konfesioniot Islam, ju drejtoj urime te sincerta me rastin e fillimit të Ramayanit, me dëshirën që ditët ti kalojne ne shëndet të mire dhe harmoni familjare.
Me forcimin e vetëvtës I forcojmë edhe vlerat univeryale të njeryimit, dashurin, paqën, mirësin, solidaritetin dhe tolerance e cila do ti forcoj me shume familjet dhe lidhjet ndër fqinjësore, miqë dhe shoqërin ne tërsi.
Dëshiroj qe ramayanin ta kaloni në shpirtin dhe traditat tuaja, me fat familjarë, gëzime dhe harmoni.

Kryetari I komunës se Novobërdës
z.Svetislav Ivanovic