Republika e Kosoves

Novobërdë

Urimet me rastin e ditës së gruas 8 Marsi

2019/03/11 - 9:19

Kryetari i Komunës së Novobërdës z.Svetisllav Ivanoviq  me bashkëpunëtorët dhe  me anëtarët e Kuvendit të Komunës uroi 8 Marsin-Ditën Ndërkombëtare të gruas.
“Të  gjitha grave, qytetareve tona ua  uroj 8 Marsin, Ditën Ndërkombëtare të gruas!
Kontributi i të gjitha grave  në të  gjitha  segmentet  e jetës  është e pa krahasueshme, dhe  për  këtë  grat  duhet ta kenë rolin e merituar në shoqëri. Dita  ndërkombëtare e gruas  është  simbol i luftës për  barazi. Ku kjo  luftë ka  dhënë rezultate  të rëndësishme, kështu  edhe  më tutje  duhet që të mundohemi për të  mundësit dhe të drejtat të  barabarta” theksoi z.Ivanoviq.