Republika e Kosoves

Novobërdë

Urimi me rastin e Fiter Bajramit pas ramazanit

2020/05/22 - 12:19

Kryetari I komunes se Novoberdes z.Svetislav Ivanovic, ju ka drejtuar urime te sinqerta te gjithe Qytetarve te Komfesionit islam të

 

komunes se Novoberdes, me rastin e Fiter Bajramit, me deshiren që festat ti kaloni me shendet dhe gëzime, ne rrethin familjare.

Festat jane arsye per bashkim familjare dhe miqesor, shperndarjen e miresis, paqes, kujdesin per të afertit, te semuret dhe te varfurit. Kto vlera duhet ti mbajm;e dh ekultivojme në zemrat tona gjdo dite qe edhe me tutje të vazhdojme te shperndajme t emiren dhe tolerance në Novoberden tonë.

Me kete rast ekryetari I ka vizituar shum familje që jane raste socijale, t ecilave ju jane ndare pako ushqimore dhe higjijenike.