Republika e Kosoves

Novobërdë

Vizita e Kryetarit shkollës fillore në Makresh të ulët

2018/12/31 - 11:18

Kryetari i komunë  së Novobërdës z.Ivanoviq  me bashkëpunëtor gjatë  vizitës së shkollës fillore  „Skenderbeu“  në Makresh të Ulët është  njoftuar  me punën dhe potencialet e kësaj shkolle, kryetari porositi  se  komuna do të  bëj përkrahjen  e planeve të saj për  zhvillimin e më tutjeshëm.

Kryetari i Komunës  së Novobërdës z.Svetisllav Ivanoviq me këtë  rast  ju dorëzoi pako  nxënësve të kësaj shkolle.

Dëshiroj të ju uroj  në prag të vitit të ri dhe  të  vazhdoni  me shumë suksese  shkollimin e  mëtutjeshëm  theksoi Ivanoviq. Gjatë vizitës  Kryetari bisedoi me nxënësit dhe ju përgjigj pyetjeve të tyre.

Gjatë  kësaj jave  në planë  është paraparë  ndarja  e pakove  në kopshtin e fëmijëve  „Kolibri“  në Koretissht.