Republika e Kosoves

Novobërdë

Vizita e kryetarit të Komunës së Novobërdës familjes Jashari në Bostan

2018/12/28 - 12:35

Kryetari i komunës së Novobërdës Svetisllav Ivanoviq vizitoi familjen (Rome) Jashari. Me rastin e festave të vitit të ri çdo vit komuna e Novobërdës organizon aksionin humanitar të shpërndarjes së ndihmave për familjet më të rrezikuara si dhe dhurata të vitit të ri për më të vegjlit.

Sot kemi vizituar familjen rome Jashari dhe ju kemi sjell dhurata/pako më të vegjëlve. Qëllimi ynë është që të gjitha komuniteteve në komunën e Novobërdës të ju kushtomë vëmendje të mjaftueshme që askush mos të ndihet i lanë anash. Për mua është kënaqësi e madhe që kamë rastin t’i gëzoj të vegjlit sepse për ata është një ndër momentet më të gëzuara, dhe qëllimi i ynë është të ju zbukurojmë vogëlushëve fillimin e Vitit të Ri, theksoi z.Ivanoviq.