Republika e Kosoves

Novobërdë

Vizita e Kryetarit të Komunës së Novobërdës familjes Stojanoviq në fshatin Strazh

2019/10/09 - 10:38

Kryetari I Komunës  së Novobërdës Svetisllav Ivanoviq ka biseduar  me  anëtarët e familjes  së Dalibor  Stojanoviqit nga  fshati Strazh për  kushtet e jetës  në  këtë pjesë  të Novobërdës.

Stojanoviqët  jetojnë  në  kushte  shumë  të  vështira dhe  banojnë  në  një  shtëpi  e cila tërësisht po bie/rrënohet.

Kryetari Svetisllav Ivanoviq  në  vendin  e  ngjarjes   u bind/vërtetoi për  kushtet e vështira  të  kësaj familje  të rrezikuar  sociale.

„ Dalibor Stojanoviq dhe  familja e tij i plotëson  të  gjitha kushtet që të i ndërtohet  shtëpia  në  kuadër  të projektit  RRK 5  ku  financohet  nga  Unioni Evropian. Shumë  shpejt  fillojmë  me  përgatitjen  e dokumentacionit  dhe  pas  kësaj  edhe  me  ndërtimin e kësaj  shtëpie për  këtë  familje , theksoi Ivanoviq.