Republika e Kosoves

Novobërdë

Vizita e Kryetarit të Komunës së Novobërdës familjes Trajkoviq në fshatin Miganovc

2019/01/18 - 2:00

Kryetari i Komunës  së  Novobërdës  Svetisllav Ivanoviq gjatë  ditës  së djeshme  vizitoi fshatin Miganovc lagjja Zmijarnik.

Në  këto  ditët  e  rënda  dhe të  ftohta  udhëheqja  e  komunës  sonë  në krye  me Kryetarin  dhe  përfaqësuesit  e njësisë  së zjarrfikësve kanë  punuar  ditën  e  natën  vetëm  që   të gjitha rrugët  të  jenë  të  kalueshme/të qarkullueshme.

Me  mund, me pune  dhe përkushtim të  udhëheqjes  komunale  të  gjitha rrugët në territorin e komunës së Novobërdës janë  të  kalueshme dhe  të  hapura.

Gjatë  çdo  aksioni të pastrimit  kemi  shfrytëzuar  edhe  rastin   që t’i vizitojmë familjet  me pleq dhe  t’ju ofrojmë ndihmë ku  pa  vështirësi të mëdha të  tejkalojnë këtë periudhë dimërore.