Republika e Kosoves

Novobërdë


VENDIMI për emrimin e zyrtarit pergjegjës për raportimin mbi marrjen dhe trajtimin e rasteve të sinjalizimit

2021/06/14 - 10:04

Forma e aplikacionit: VENDIMI për emrimin e zyrtarit pergjegjës për raportimin mbi marrjen dhe trajtimin e rasteve të sinjalizimit