Republika e Kosoves

Obiliq

Gjatë periudhës 1 Janar deri 31 Maj 2024, Komuna e Obiliqit ka shpenzuar 58.24% të buxhetit të këtij viti, ku 75.96% e tyre janë shpenzime kapitale!

2024/07/05 - 5:13

Gjatë periudhës 1 Janar deri 31 Maj 2024, Komuna e Obiliqit ka shpenzuar 58.24% të buxhetit të këtij viti, ku 75.96% e tyre janë shpenzime kapitale! Kjo tregon përkushtimin tonë ndaj zhvillimit dhe përmirësimit të infrastrukturës dhe shërbimeve për qytetarët tanë.
Komuna jonë po vazhdon të transformohet me hapa të shpejtë. Ne flasim me punë, duke e bërë Obiliqin një vend më të mirë për të gjithë!