Republika e Kosoves

Obiliq

Homazhe në nderim të jetës dhe veprës së Dëshmorit të Kombit Hamid Krasniqi

2024/05/13 - 1:52

Nënkryetari i Komunës së Obiliqit, Ibush Mjekiqi, së bashku me Kryesusen e Kuvendit Komunal në Obiliq, asambleistë, Komandantin e Stacionit Policor në Obiliq, ekzekutivin, familjarë të Dëshmorit të Kombit, dhe bashkëqytetarë, bënë homazhe duke nderuar jetën dhe veprën e dëshmorit, Hamdi Krasniqi në 25 vjetorin e rënies në altarin e lirisë.
Lavdi të rënëve për liri!
I përjetshëm kujtimi për dëshmorin Hamdi Krasniqi!