Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari Gashi nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Kryetarin e Këshillit të Bashkësisë Islame, Hoxhë Rexhep ef. Qerkezi

2024/07/05 - 4:10

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, dhe Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame, Hoxhë Rexhep ef. Qerkezi, kanë nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit ndërmjet Komunës së Obiliqit dhe KBI-së në Obiliq për shërbimet mortore.
Me këtë rast, Kryetari Gashi falënderoi Hoxhën Qerkezi për bashkëpunimin e vazhdueshëm!