Republika e Kosoves

Obiliq

Larja e rrugëve në qytetin e Obiliqit

2024/06/12 - 9:25

KRM “Pastrimi” Sh.A., njësia në Obiliq, është duke u përkujdesur për mirëmbajtjen e infrastrukturës, përfshirë pastrimin dhe larjen e rrugëve të qytetit.
Vazhdon përkushtimi ynë në shërbim të qytetit dhe qytetarëve të komunës së Obiliqit, për të siguruar një ambient sa më të pastër dhe të freskët!
Falënderojmë KRM “Pastrimi” Sh.A. për bashkëpunimin e shkëlqyer dhe përkushtimin në ruajtjen e pastërtisë dhe mirëqenies publike.