Republika e Kosoves

Obiliq

Drejtoresha e Administrates

  • LINDITA BEKTESHI

Email lindita.bekteshi@rks-gov.net

tel :03820041347

Lendita Bekteshi u lind ne Obiliq, me 17.07.1987

Studimet universitare i ka përfunduar në Universitetin e Prishtinës, në fakultetin e Filologjisë.

Nga viti 2010-2011, ka punuar si gazetare fillimisht ne gazetën “Prishtina Post”.

2011-2012, ka punuar gazetare ne televizionin RTV FAN.

2012-2018, ka punuar gazetare në gazetën e përditshme “Zëri” dhe në Zëri.info, e cila ka përcjell fushën e politikes.

Ndërkaq, pas punës qe ka bërë si gazetare, në vitin 2019 është emëruar Drejtoreshë e Administratës ne Komunën e Obiliqit.  Ndërsa, në vitin 2021, Lendita Bekteshi i është futur politikes, duke hyrë në listën për asamble komunale.

Znj. Bekteshi,  ka dal kandidatja femër më e votuar në Komunën e Obiliqit.

Për arritjet e saj profesionale, znj. Bekteshi , është nderuar me titullin “Ambasadore e Paqes”, nga organizata Global Socio-Economic and Financial Evolution.

Lendita Bekteshi aktualisht është Drejtoreshë e Administratës, pozitë që e ka ushtruar edhe me parë.

E-mail: lindita.bekteshi@rks-gov.net

Tel: 038/20041347