Republika e Kosoves

Obiliq

Dita e pranverës filloi me reshje të borës, kësisoj ekipet e DSHPE-së, që nga mbrëmja e djeshme dhe gjatë gjithë kësaj kohe gjenden në teren duke bërë pastrimin e rrugëve në qytet dhe në lokalitetet e tjera.

2021/03/22 - 11:30

Dita e pranverës filloi me reshje të borës, kësisoj ekipet e DSHPE-së, që nga mbrëmja e djeshme dhe gjatë gjithë kësaj kohe gjenden në teren duke bërë pastrimin e rrugëve në qytet dhe në lokalitetet e tjera.
Reshjet e borës po vazhdojnë ende andaj kërkojë mirëkuptim nga ana e qytetarëve, ekipet po bëjnë përpjekje maksimale që të gjitha rrugët të jenë të kalueshme, në të njëjtën kohë ju bëjë thirrje që të shtojnë kujdesin gjatë ngasjes dhe mundësisht të kufizojnë lëvizjet me makina