Republika e Kosoves

Obiliq

Draft- Rregullorja për ndarjen e bursave

2019/03/19 - 5:16

U mbajt debati publik, për Draft -Rregulloren për ndarjen e bursave, kompenzimin e shpenzimeve të udhëtimit dhe aktiviteteve jashtëshkollore.
Prezent në këtë debat ishte edhe kryetari i komunës Xhafer Gashi, në fjalën e tij para të pranishmëve theksoj se me ligjin për Obiliqin dhe rritjen e buxhetit tani për herë të parë do të jenë dy bursa për doktoraturë, bursa për master dhe për nxënësit e shkëlqyeshëm të shkollave të mesme.
Po ashtu Gashi theksoi se do e rregulloj edhe transportin për udhëtimin e nxënësve.