Republika e Kosoves

Obiliq

Drejtori i DSHPE-së vizitoi nga afër punimet nga NPL “Kastrioti” Sh.A

2022/09/07 - 11:04

Drejtori i Shërbimeve Publike, Abdyrrahman Krasniqi, vizitoi nga afër punimet e NPL“Kastrioti” Sh.A, të cilët në kuadër të DSHPE-së janë duke i kryer punimet për rregullimin dhe mirëmbajtjen tek vendndaljet e autobusëve në tërë territorin e Komunës së Obiliqit.
Drejtori i DSHPE-së, falënderoi punëtorët për punen dhe angazhimin maksimal në mirëmbajtjen dhe rregullimin tek vendndaljet e autobusëve.