Republika e Kosoves

Obiliq

FALEMINDERIT

2020/05/16 - 12:17

Nënkryetari i Komunës,Ibush Mjekiqi, së bashku me drejtoreshën e DSHMS-së Vlora Kabashi, kanë pranuar sot donacionin prej 90 pako nga UNMIK-u , 50 pako ushqimore dhe 40 higjienike të dedikuara për familjet në nevojë.