Republika e Kosoves

Obiliq

Ftesë

2020/06/25 - 10:32

Të nderuar banorë të kompleksit banesor Hade 1 dhe 2,
Duke u bazuar në kërkesën tuaj, për të organizuar një takim të përbashkët, ju njoftojmë se Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, do të mbajë takimin e tillë ditën e hënën ( 29 Qershor), në ora 10:30, në Shtëpinë e Kulturës “Xhavit Haziri“.
Ju mirëpresim!