Republika e Kosoves

Obiliq

Komuna e Obiliqit ndanë mirënjohje për antarët e zellshëm gjatë këtij viti nga Teatri i Qytetit, Ansamblit, Qendrës Rinore dhe KVRL-së

2022/12/27 - 3:31

Kryetari i Komunës së Obiliqit,Xhafer Gashi, së bashku drejtoreshën e DKRS-së, Arba Mirena, kanë pritur sot në një takim përfaqësuesit nga Teatri i Qytetit, Ansambli i Këngëve dhe Valleve, vullnetarët nga Qendra Rinore dhe Këshilli i Veprimit Rinor Lokal, për t’i falënderuar për bashkëpunimin përgjatë tërë vitit në aktivitetet kulturore, rinore e sportive.
Me këtë rast, kanë ndarë edhe mirënjohjeje për anëtarët e zellshëm gjatë këtij viti nga Teatri i Qytetit, Ansamblit, Qendrës Rinore dhe KVRL-së, duke i vlerësuar për punën dhe angazhimin e tyre, duke ju uruar mbarësi e suksese në vitin që po vjen, normalisht në vazhdimësinë e bashkëpunimit në shërbim të komunitetit.