Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari Gashi merr pjesë në tryezën e USAID – Aktiviteti Qeverisja Efektive Lokale

2019/03/18 - 4:56

Kryetari Xhafer Gashi në vazhdën e aktiviteteve të tij me debatet publike, sot shpalosi buxhetin dhe investimet kapitale të vitit 2019, në bashkëpunim me shefin për sport e rini, të rinjtë e komunës së Obiliqit dhe zyrtaren për barazi gjinore, kryesuesin Burim Gërguri, nënkryetarin për komunitete, përfaqësuese tjera dhe grupin punues për strategji, në tryezen e organizuar nga USAID- Aktiviteti Qeverisja Efektive Lokale.
Nga ana tjetër pranoi edhe kërkesat dhe projekt idet e të pranishmëve të cilat ishin të rëndësishme për shoqërinë.