Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari Gashi priti në takim drejtorin ekzekutiv të KEDS-it

2022/09/08 - 2:45

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, së bashku drejtorin e DPUKP-së, Arben Berisha, kanë pritur në një takim drejtorin ekzekutiv të KEDS-it, z.Alpin Dogan me bashkëpunëtorë, me të cilët diskutuan lidhur me investimet e përbashkëta që planifikohen të realizohen në Zonën Industriale në Llazarevë, ngritjen e kapaciteteve elektrike, problemin e energjisë elektrike tek tregu i qytetit dhe problemet me trafon në fshatin Plemetin, reduktimet me energjine elektrike dhe ngritjen e shërbimeve sa më cilësore për qytetarë e komunës së Obiliqit.
Gjithashtu, në këtë takim u diskutua edhe për situatën e krijuar nga kriza energjetike dhe rëndësia që ka kursimi i energjisë elektrike në këtë periudhë.
Në këtë takim, kryetari Gashi, dhe drejtori Dogan, u dakorduan për koordinim të vazhdueshëm në shërbim të qytetarëve të Obiliqit.